måndag 28 januari 2008

...ja, jag lever:)


..okej förlåt!! Vet att jag har varit usel den sista tiden, men det finns såååå himla mkt som ska göras. Så tyvärr blir min blogg lite lidande, hoppas ni förstår. Jag läser ialla fall alla era underbara inlägg och mail, blir så himla glad och inspirerad av er därute:)) *Kram på er*
Nu i veckan väntar jag hem franska fornimmelser, ska bli så roligt att få se hur den är. Jag har stora förväntningar:)
Ihelgen åker jag och min mamma på mässa i danmark, ska bli jätte mysigt! Jag har ju redan haft mina två stora leverantörer på besök ibutiken så vårbeställningen är redan lagd. Men man kan säker hitta nåt som man inte kan leva utan:)hihi!!
Längtar inte jätte mycket efter båtresan över bara, är nämligen otroligt sjösjuk så jag hoppas på stilla väder!! Håll tummarna:)
Tvålarna och saltskrubben har kommit, och dem är helt ljuvliga! Kom in och lukta...
Tack än en gång för era underbara ord, jag blir varm om hjärtat:)
Kram

Bild: Vackre Hjem

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter väldigt mysigt och roligt att åka iväg på mässa till Danmark! Ska hålla tummarna att båtresan går som en dans! :)
kram

lottens vita och gröna sa...

dansk mässa låter uppigande det är jobbigt när det drar ihop sig för resan, det går nog bra, ska hålla en tumme! väntar också på franska förnimmelser...hua vad kul!

kram lotten

Esprit Classique sa...

Toujours autant de beauté et de féérie sur votre blog.
Belle journée
Marie-Ange

junhe sa...

ql att höra av dig...alla känner vi nog tidsbrist på ett eller annat vis och somliga saker måste vi faktiskt prioritera, så känn inget dåligt samvete...bara du uppdaterar oss angående mässan i dk *fniss* ha en bra helg/ junhe