söndag 22 juni 2008

Vad tog tiden vägen?

Midsommar kom som en raket och var över lika snabbt. Jag har haft stängt butiken under helgen, behövde ett par dagar med vila! Traditonellt firande med allt som tillhör:) Hoppas din midsommar oxå varit bra!!
Fröken ros har öppet som vanligt hela sommaren men med lite förändrande tider på lördagar!
Just nu väntar vi lite leveranser för att kunna fylla upp hyllorna efter 2hektiska veckor, TACK alla fantastiska kunder som kommer och handlar! Utan er hade vi inte ens kunnat finnas:))

Imorgon blir det upp tidigt för att kunna plocka ihop dem finaste blommorna till er. Just nu skriker hyllorna i butiken efter blommor!! Efter torsdagens anstormning är det "sopperent", imorgon ska det vara fullt igen med vackra blommor...
Välkomna!
Ps. i nästa nummer om allt om bröllop kan ni se blommor i från fröken ros!!

5 kommentarer:

Lina sa...

Så skönt med lite ledigt! Ha en bra vecka!

Lilla huset på prärien sa...

Underbara blommor! Du har så fina bilder!! /Mvh Jenny

junhe sa...

den frågan ställer jag mig ofta!!! men så är jag tidsoptimist också *fniss* hoppas du haft en bra helg, ska bli kul att titta in ditt arrangemang i tidningen sedan. ha en bra tisdag/ kram junhe

Lönnergårds Anna sa...

Då kan du lita på att jag ska köpa den tidningen.

Kram Anna

Graadskan sa...

Hej Camilla!
Låter som du haft en trevlig midsommar.
Vi kom hem från Grekland (på tal om var tiden tar vägen) i torsdags förra veckan, lagom till midsommar. Nu är man tillbaks i gamla spår igen, fast det är ganska skönt det också.
Ser fram emot att åka upp till dig med råd att handla!!
Kram Camilla