fredag 18 april 2008

Här är jag igen...


...pga en mycket tråkig och sårande kommentar jag fick i förra inlägget valde jag att ta bort allt! Men tack er andra för era gulliga kommentarer, vet att man inte ska ta åt sig men det gör man ändå. Det sårar och på nåt konstigt sätt så är det bara den tråkiga som etsar sig fast när det borde vara tvärt om!! Men jag ska försöka ruska av mig det. Jag vet ju att jag inte alls är otrevlig eller högfärdigt det minsta lilla!
Vi ska vara rädda om varandra och tänka på att saker man säger eller skriver kan såra mer än man någonsin kan ana...

39 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken vacker bild :) Jag har missat uppståndelsen. Men har drabbats av elaka kommentarer av en annan inredningsbloggare som skrev på natten under påhittat namn. Jag blev som du - ledsen, så ledsen att jag la ned min blogg. Men det är länge sedan nu.

Man måste få reagera. Som tur är så finns det IP-nummer och man kan, om man har tur, som jag hade, komma på vem personen är.

Sköt om dig
Helena

tjenixen sa...

Tänk att det finns de som bara vill göra andra illa, om det nu är medvetet eller omedvetet ja det kan man ju fråga sig. Hoppas du kan skaka av dig den dumma kommentaren och njuta av solen och värmen nu.
/Åsa

Lina sa...

Jag blev helt chockad när jag läste det! Säkert bara någon som är avensjuk!! Ha en trevlig helg!! Försök att glömma det!! Även om det är lättare sagt än gjort!!

Gårdsromantik sa...

Vad bra att du inte gav dig!

Kram Maud

Anonym sa...

Å så tråkigt att du fått en tråkig och sårande kommentar i förra inlägget... usch, sådana vill man inte ha !

Här är det alltid lika roligt att titta in och bara sitta och njuta av alla dina underbara bilder. Dom är fantastiska ska du veta !

Är det möjligen du som är på denna bilden ? Jätte fin är bilden på dig (om det är du) och buketten är ljuvlig.

Ha en underbar helg !

Kram Kram

Anonym sa...

Fy så tråkigt! Bra att du inte tar åt dig. Jag har också haft lite tråkigheter på min sida, men jag försöker att inte tänka på det (och så plockar jag bort dem direkt). Du vet väl att man kan kolla IPnumret för att se vem det kommer ifrån!
kram

kustnära sa...

Varför ska man blogga när man bara vill såra..? Som någon tidigare skrev är det nog ren avundsjuka som avspeglas. Försök nu att lämna det bakom dej och gå vidare, för din blogg är den mest inspirerande i vår härliga blomstervärld. Din butik är helt UNIK-UNDERBAR-FANTASTISK-INSPIRERANDE!!!
Ja, listan kan göras hur låååång som helst. Själv har jag jobbat som florist men så blev jag sjuk (reumatism) så jag kan inte fortsätta med det. Därför är det extra inspirerande att få se in i din butik som du så vackert visar upp i din blogg.

Tack för att du finns för oss som med glädje besöker dej!

Kram ifrån Anneli

Anonym sa...

Jag har varit i din affär fröken ROS många gånger och det SISTA DU ÄR så är det högfärdig och otrevlig- tvärtom du e helt enkelt underbar och tillmötesgående. folk är bara avundsjuka på att någon lyckas så bra... kram från mamman som ska på bröllop ja du vet säkert vem stamkunden...

Anonym sa...

Jag har varit i din affär fröken ROS många gånger och det SISTA DU ÄR så är det högfärdig och otrevlig- tvärtom du e helt enkelt underbar och tillmötesgående. folk är bara avundsjuka på att någon lyckas så bra... kram från mamman som ska på bröllop ja du vet säkert vem stamkunden...

Anonym sa...

har besökt din affär flera ggr och det sista du kan vara är otrevlig och högfärdig - tvärtom du är helt underbar mot dina kunder... tycker stamkundem som ska ha bröllop för dottern. kram

Rosa Hemmet sa...

Hej. Ville bara kika in o ge dig en kompimang för din jättehärliga sida. Alla blommor gör mig alldeles saalig... Guuuud så fint! Kom hit till mig mer butiken, nu! ;) Trevlig helg!

Anonym sa...

Hej Camilla!
Jag har missat det tråkiga inlägget men vill understryka 100 ggr, hur trevlig och positiv Du alltid har varit varje gång jag tittat in till dig i affären!!
Massor av kram från systrarna Kristina o Marianne (med blommorna i Gbg...)

Anonym sa...

Camilla, Du är toppen!
Alltid glad och tillmötesgående, skrev ett tidigare inlägg men kände att jag blev så arg på de människor som bara vill förstöra för andra... kram Kristina (ps Gröne torv var inte så dumt...)

Anonym sa...

Men så barnsligt, det finns liksom inget annat att säga om elaka kommentarer o påhopp- smaken är ju som bekant olika så tycker man inte om en affär eller en blogg så går det bra att vända sig någon annstans, eller hur? Respekt borde väl vara det minsta man kan begära av varandra. Trist...forsätt nu att glädja oss andra som uppskattar både blogg o butik!
/Signe

sommar-rummet sa...

HEJ! Stå på dig tjejen... Ha det gott! MÅNGA KRAMAR

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej!

Fy vad tråkigt att du fick tråkigheter på din sida! Otroligt omoget, men kom i håg att det handlar antagligen om avundsjuka.

Försök att strunta i det och tänk på att vi andra står bakom dig. Du har en underbar butik och bloggsida!

Kram Anna

Vita Damen sa...

...förstår inte att människor orkar lägga energi på att vara dumma mot varandra. Du har en otroligt fin blogg och jag är så nyfiken på din butik. Du ger ju massor av inspiration! /kram Jennie

Anna sa...

Hej Camilla! Jag är mycket glad att du är kvar! Alla råkar vi ju ut för folk som helt enkelt bara är olyckliga och elaka. Vi måste komma ihåg att inte ta åt oss. Dom hade nämligen hittat fel hos även den bästa. Har aldrig träffat dig, men vet att den som baserar någons personlighet bara på ett foto eller en blogg uppenbarligen inte är smartast här på jorden. Och har man inget gott att säga så behöver man inte säga något alls, eller hur! Nej Camilla, skam den som ger sig - lita på dig själv och den du vet att du är och fortsätt låt oss njuta av dina underbara bilder från din vackra affär!

JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning sa...

Fin bild och vad fräscha kläder du har på dig. Jag själv ser ut som en slashas där jag jobbar...känns det som. Arbetskläder, svarta... det är i och för sig praktiskt, om inget annat :)
Tråkigt med folk som säger elaka saker om en. Bara att försöka skaka av sig det och i sället tänka på de folk som säger fina saker om en :)

junhe sa...

hej =) trist med människor som låter sitt dåliga självförtroende gå ut över andra! ofta bottnar det i svartsjuka/avundsjuka vet du =( hoppas du får en bra söndag med mycket sol och inga svarta orosmoln =)) stora kramar/ junhe

Solsjö - Under en vind sa...

Vad trist med kommentaren! Förstår inte varför man måste ta sig tid att skriva saker som är elaka och sårar!

Väldigt fin bild på dig!

Om en vecka ses vi, ska bli så kul! Kram!

Anonym sa...

Vilken vacker bild! Det är alltid ett härligt nöje att titta in till dig på bloggen. Har ännu inte hunnit titta in i butiken men ser fram mot en liten shoppingtur när det lite varmare!

Den senaste tiden har flera kära bloggare blivit sårade och det känns oändligt tråkigt. Jag saknar dem verkligen. Jag önskar dig all styrka och kraft att se dessa angrepp som ren småsinthet och avundsjuka. Vi är många som verkligen blir glada av allt du skriver och visar.

Tack för en underbar, inspirerande blogg!

Linda

lottens vita och gröna sa...

halloj, din sida är sååååååå fin, jg har klickat upp massor av bilde och bara njuter, ohhhhh så tråkigt med en trist kommentar, svenska avensjukan...man skäms ju, du har en oerhört vacker sida, har en vacker butik och är vacker själv, det klarar vissa inte av, här iaf ärett nytt fans kvilja gärna följa dina fantastiska blommbindningar och inpirerande butik, ha det sååå gott, ok att länka til dig? kram lotten

Verkstedet sa...

hei.
jeg har ikke sett det innlegget, men slenger med som mange andre- hvorfor i all verden skrive stygt på andres blogg??+ du har en nydelig blogg og butikk og ser bare så skjønn ut selv. ta til deg det gode og fortsett slik du er og gjør!!!
klem fra Karoline i norge.

Signes Vind sa...

Tråkigt att du blivit påhoppad. Jag förstår inte vitsen med att skriva något som sårar el ngt elakt om någon annan. Gillar man inte en blogg så kan man väl låta bli att läsa. Jag bara njuter av dina bilder. Önskar tusen ggr får komma till din butik -men vi åker tydligen aldrig till Kungälv nu för tiden.
Må så gott Lotta på Signes vind

Lönnergårds Anna sa...

Har missat detta och blev helt chockad. Förstår inte att man kan bemöda sej med att skriva elakheter här. Om man inte gillar det man ser så förstår jag inte att man slösar tid med det. Jag gillar iallafall ALLT jag ser här och du är supergullig att prata med. Ska bli så kul att träffa dej till helgen!

Kramar Anna

Unknown sa...

Förstår inte hur man kan lägga in så tråkiga saker!! Måste vara svartsjuka!!...Hejja dig...du har verkligen en underbar butik och är dessutom söt och vacker ti-hi...Ska bli kul att träffa dig!! kramar Malin

Beas sa...

Jisses vad vårfräscht, både buketten och du! :-)

Anonym sa...

Men kära nån, vad är det du skriver.. Det har jag tyvärr missat, och det var nog lika bra det då.. Att det alltid ska finnas någon som måste uttrycka sig klumpigt.. Det sårar ju som sagt så mycket. Bra att du rusade av dig det hela. Har ju varit med om liknande själv, och det är svårt som du säger att se och höra allt det andra positiva som andra skriver!
Underbart fin bild på dig!! :)
kram!!

Änglahem sa...

Upptäckte ikväll här att du ska med på bloggträffen, så då fick jag ju ta mig en tur ut i din underbart fina blogg!!

Det är så tråkigt med dessa elaka kommentarer, tråkigt att du blivit drabbad! Men som så många andra säger här..så är det bara folk som är avundsjuka, man önskar ju att de kunde låta bli att "säga" elaka saker. Hur kan en människa må bättre efter att ha varit spydig och taskig övergår mitt förstånd alltså! Men du verkar ta det "bra" taskigt uttryck men det var det enda som som kom ur min hjärna just nu*fniss*. Stå på dig!!

Vilken underbar butik du har!! Har suttit här med hakan i tangentbordet en bra stund nu och bara oat och aat åt allt det fina!!

Ses på söndag. Ha en bra vecka tills dess!
Kram/Ulrika

Tjohalia sa...

Ursch för bittra människor som vill trycka ner andra. Jag är glad att du kom tillbaka! Kram Sandra

Anonym sa...

Hej Camilla!

Tittade in för första gången på din sida och tycker den är underbar. Jag har precis öppnat en blogg (mest på skoj) vi får väl se vart det leder. Hoppas inte att jag råkar ut för samma knäppgök som du!! Jag kommer garanterat titta in fler gånger. Jag lägger till dig i mina favoritbloggar. Hälsningar/Anna

Marie sa...

Vad det är tråkigt med dessa elaka kommentarer, så himla barnsligt!
Vilken fin bild, både du och buketten är jättevackra!

Ha en bra vecka och så ses vi på söndag!
Kram Marie

Lina sa...

Hej!
Kikar in hos dig titt som tätt, men har nog inte lämnat nåt litet meddelande...
Men nu gör jag de! ;- )

Jag har misst vad som hänt, men jag säger bara ALL POWER TO YOU!

Din blogg är jätte härlig, alltid lika spännande att se vad som finns i butiken. Jag har länkat dig från min blogg, hoppas de är ok!

Må så gott!
/Lina

Jessika sa...

Tråkigt med dumheter. Kan det ha blivit något missförstånd?

Mycket härlig fångst med blommor, jag blir så glad när jag ser den mängden blommor i en bukett KRAFTFULLT.

Stor kram på dig från Jessika i GUla Villan

Anonym sa...

Missade vad som hände, men vad bra att du står på dig! Du är en sådan inspirationskälla när det gäller företagande och framförallt kvinnligt företagande och alla vackra bilder du visar upp blir man så glad av : ) Det kommer alltid att finnas avundsjuka så skaka av dig den, för det är inte sant!

Kram Maria

Anonym sa...

puss och kramar till en av mina favis butiksinnehavare!
du är underbar¨


kramar

Anonym sa...

Hej Camilla
Jag tycker att du har en fin blogg och en jätte fin butik. Men det är så tråkigt att det skall finnas människor som inte har någat annat för sig än att snacka skit.En av mina bästa vänner hade också råkat ut för tråkigheter på bloggen.
Jag fattar inte varför vissa är sådana människor det har med fostran att göra.
Och jag som bara har haft min blogg i ca 2 månader tycker att det är extra tråkigt, jag trodde inte att det förekom sådana saker på bloggar, jag trodde att man gav ideer, tips och insperation till andra bloggare.
Jag lägger dig på min favoritlista om det går bra.
Många varma hälsningar Catarina

AGENT 77 sa...

fy va folk är elaka men du ska inte ta åt dig ett skit för det är den som säger det som det är fel på,avundsjuka o energitjuvar ska man akta sig för...stå på dig du ser fantastisk ut på bilden,vacker.

kramar E