fredag 23 november 2007

Är ni kvar...


...märker att min besöklista fortsätter att ticka uppåt! Tack alla som hälsar på fastän inläggen är få nuförtiden.
Idag är det 1 vecka kvar tills min butik har premiär...HJÄLP!!! Känns helt sjukt overkligt och jag håller på att bli helt kokobello. Renoveringen har gått jätte bra men det tar ju sån j--kla tid:(! Leveranserna har börjat dyka upp och nånstans i röran börjar det forma sig till en butik. Helt sjukt:) Imorgon åker jag och sambon till danmark med en stor lastbil som vi ska fylla upp över öronen med blommor och annat smått och gott. Hade beställt möbler till butiken som jag skulle ha och ställa alla mina varor på. Den leveransen har inte dykt upp så nu måste jag få tag i lite möbler!! Men allt ska nog kännas bra till slut. Har ju en klar bild av hur jag vill att det ska se ut, nu gäller det bara att allt rullar på och att tiden räcker till! Vill ju att allt ska bli helt perfekt...för er skull!
Har tagit kort och fler kommer det att bli. Tänker inte lägga ut dem förrän jag har öppnat. Allt för att göra er mer nyfikna:))
Ha en underbar helg...antar att jag kommer träffa några ut av er på Honning og Floras julmarknad!?
Kram Camilla
Glöm nu inte av att Fröken Ros öppnar kl:12 den 30november! Välkomna alla som kan och vill, många fina erbjudanden kommer att finnas:)
Bild: Uthuset

23 kommentarer:

Anonym sa...

Är så nyfiken! Måste komma och titta på fredag.
Må så gott! Och hoppas du hittar en massa roliga saker i Danmark, dom har ju så mycket mysigt.
Kram
Lena

Nina sa...

är det billigare att åka till danmark ock köpa blommor än i Sverige ??? jag menar frakten med lastbil och allt kostar ju en del.... Har dem annnan sortiment ? jag är så nyfiken jag vet...

Lycka till nu gumman -.. Hoppas jag kan titta in någon gång....kramar i massor

organic-lizzi sa...

Det må være ufattelig spennende!!
Håper turen til Danmark var både velykket og hyggelig:-)
Gleder meg til å se bilder fra butikken..
Deilig lørdag til deg.
klem Randi

Anonym sa...

Jag kan bara känna hur kul det är för dig att få öppna din butik.Har gjort det själv och känns på någotvis overkligt.
Det är så kul ha ha en butik.Kundrelationer, skapa nya miljöer, skyltfönstret,mässa,packa upp varor och förhppningsvis att man kan få lön varje månad.
Ha det så gott.
kram ewa

Hem & Harmoni Marie sa...

Ska bli kul att se din butik! Förhoppnigsvis hinner jag komma dit dagen du öppnar... LYCKA TILL!

Kram Marie

Anonym sa...

Hej. Vad kul det ska bli att få se din butik. Hoppas kunna komma förbi efter jobbet, Rikard nämnde ngt om lite mingel. Hur länge har du öppet på fredag? Ha det bra. Kramar

Randi sa...

Hoppas din tur till Danmark blev som du förväntade. Nu ser jag fram emot bilderna och det är ju självklart att vi alla är fulla av förväntan.
Lycka till!!!
Kram Randi

junhe sa...

du har verkligen väckt nyfikenheten hos oss, iallafall mig...men vart ligger butiken? ha en bra lördagkväll/ kram junhe

maloppa sa...

Parkerade utanför butiken igår o önskade att jag bara kunde pilla upp ett liiiitet hål i pappret för att tjuvkika. Ska bli så kul att se din dröm bli verklighet och jag tror absolut att allt kommer bli aldeles perfekt på din dag på söndag!

Signes Vind sa...

Är så nyfiken - längtar efter dina bilder, kommer in o besöker dig innan jul hoppas jag!

Anonym sa...

Hej,vill bara säga att din sida är så jättefin och trevlig,nu en fråga ang din "fröken ros",ser att du öppnar på fredag men har du öppet på söndag 2 dec?Hsr du tid att svara är det jättesnällt annars kollar vi när vi åker från gbg på sönd.Trevlig vecka och lycka till hej från Maud.

Lilian sa...

Hej! Det är lika roligt att läsa din blogg varje gång.Lycka till med butiken. Gud vad kul!Jag vill gärna besöka Fröken Ros men kanske det blir nästa år.Hoppas att se lite av butiken på bloggen. Kram

Livingroom sa...

Hejsan! Det ska bli underbart kul att se din butik när du drar igång. Vi startade i tordags (22 november) och haft många kunder. KUL.
Vi var lite nervösa måndagen samma vecka då ett par leveranser vi vätat på inte dykt upp trots att leverantörerna lovat. Svettigt men det ordnade sig. Vi fick i hop allt in i det sista (givetvis) och stod glada, leende men något trötta vid disken den 22 november.
Lycka till på fredag!
Kram Karin

My White Cottage sa...

Klart vi är kvar! Väntar tålmodigt på bilder från din nya butik, såååå kul ska det bli!!

Kramar i massor!

marie sa...

Men vad spännande det ska bli att få se bilder från butiken! Hoppas du hittade mycket fint i Danmark och blommor är de ju bäst på (som allt annat). Jaså du var också och trängdes på Honning & Flora, undrar om jag såg dig? Lycka till!!

Anonym sa...

Simple mais de toute beauté cette porte !

organic-lizzi sa...

Lykke til i morgen..
Masse tanker til deg og frøken Ros:-))klem Randi

Anonym sa...

Men Camilla, Jag va inne för o fråga dig en sak idga på Lagerhaus. Men va fasen nu har du ju flyttat, jag önskar dig all lycka till men jag kan ju inte åka till kungälv (de va väl kungälv) för o köpa blommor..
Jag gick in för o fråga var jag kan köpa en Alovera blomma.. Jag ska köpa en i julklapp till min suyster tänkte jaaag.. :)

maloppa sa...

Ja då får jag vara först ut idag att önska dig ett JÄTTE Lycka till! Hoppas eventuella fjärilar i magen lägger sig lagom till det är dags att öppna, tyvärr är jag på resande fot hela dagen så jag kan inte hänga på låset men det dröjer nog inte länge förrän jag dyker upp. Ha en underbar första dag i din aldeles egna butik! Maria

Anonym sa...

Affären var ju Jättefin!! Återkommer en dag när det är lite lugnare. :-) kram Jessica (B)

Anonym sa...

Grattis i efterskott till din öppning och lycka till.
Hoppas du har haft många nyfikna kunder.
Kanonbra att öppna på nu när alla behöver handla julklappar.
Önskar att jag hade kunnat få se butiken.
Ha en bra helg kram ewa

Hem & Harmoni Marie sa...

Nu har jag varit i din butik och kikat lite.... Det var så mycket folk så jag får ta en sväng förbi en annan dag och handla lite.
Men det var verkligen jättefint och mysigt. Gillade den lilla soffan..

Ha det gott, kram Marie

Hem och Lycka sa...

Grattis till butiken! Vacker och mysig, fick mig en krona som jag kommer visa i min blogg om nån dag. kram!