tisdag 25 september 2007

Jul?

Jag kanske är knäpp men jag längtar till jul!!!
Det är nåt speciellt med den årstiden...
Min butik öppnar ju runt 1:a advent så just nu läser jag faktiskt inredningstidningar
från i julas. Min sambo undrar om jag blivit knäpp:)!! Men vad gör man inte för att få lite inspiration.
Hittade lite julkänsla hos Vita Rummet, visst längtar ni oxå?



23 kommentarer:

Ardisia sa...

Visst gör jag det, längtar till Julen alltså. Har gjort det sedan jag plockade bort pyntet i julas =) Bara 12 veckor kvar och här planeras det på full fart!

Jättefina bilder. Ficka massa inspiration. Tack!

Kram från Ardisia

Marie sa...

Vi verkar vara många som längtar till julen, men det är ju såå mysigt. Det är nog höjdpunkten på året för alla oss inredningsintresserade.

Ha en trevlig kväll.
Kram Marie

Anonym sa...

Vilken tur att jag hittade hit med hjälp av artikeln i st-tidingen. Underbara bilder! Visst längtar man till julen, särskilt en vit sådan både inne och ute. Ska absolut besöka din butik, passerar ofta Kungälv.

Hälsningar Johanna

På Norrgården sa...

Ja, när det bara regnar som idag vill man gärna att jul med mys, pynt, ljus o god mat ska komma. Gillar de fina adventsljusstakarna på bordet på det nedersta fotot. Kommer jag till Kungälv nån gång vet jag vilken butik jag ska besöka. Eller kanske till och med ska säga att det är en anledning att åka dit!

Hem och Lycka sa...

Här är en till som lääängtar efter julen.. Underbara bilder! kram

Anonym sa...

Tolv veckor? Herregud nu får jag bråttom. Näe du är inte ensam, jag älskar oxå julen även om jag inte börjat längta riktigt ännu men det kommer nog snart när mörkret faller. Ser fram emot 1:a advent...

Ljuva ro sa...

Visst lägtar man!!! Jättefint med kransarna på stolarna och rostiga kronorna från Two faces!

Karma sa...

Här är en till som längtar till julen, det är ju sååå mysigt. Längtar efter att få ta fram mina fina stjärnor o annat, mys. I går sa min stora dotter (12år) mamma, jag längtar till julen, det är så mysigt då med allt fint o sjärnor i fönstren o så. Vad glad jag blev då, kul att man lyckats ge dom den känslan o traditionerna. Vad mycket fint du visar här på din sida, ser fram emot att besöka din butik, jag är nämnligen oxå Kungälvsbo. Kram o lycka till!

Solsjö - Under en vind sa...

Jovisst längtar man.....Fina bilder som gör att man längtar lite till.....Kramis!

Anonym sa...

Självklart längtar även jag till julen och det är ju verkligen årets höjdpunkt !

Vad spännande det låter med din butik. Jag önskar dig Lycka Till !!!

Kram Kram
Carina

"M" sa...

Härligt med julen, speciellt tiden innan jul är ju själva julen , med allt pynt och bygga upp julstämmningen till själva julafton.
Mycket fina saker på dina bilder..
Mvh "M"

anna k. sa...

Åhhhh, äntligen hittar jag en like!! Hm, finns flera här ser jag :) Älskar ockå julen och lääängtar enormt. Jag har börjat plocka fram alla julnummer av inredningstidningar jag sparat.

My White Cottage sa...

Ja, jag börjar verkligen längta efter julen! Bilderna fick mig att börja längta ännu mer!

Kraaam!

WhiteVintageDreams sa...

Åååh kan du inte sätta in fler julbilder från dina tidningar??? Mina tidningar försvann i flytten *snyft*. Skulle bli övelycklig :)!!! Längtar efter både jul o julinspiration ;).
Håller tummarna för din butik!
Kramar

Anonym sa...

Visst längtar jag till jul! Ramlade in på din fina blogg efter att ha sökt på Tofta Bränneri. Vi ska gifta oss i trädgården och ha festen på bränneriet i maj nästa år. Är på jakt efter en florist till brudbuketten. Gillar verkligen din stil efter en snabb titt på bloggen. Var finns du?

Hälsningar Malin

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Hej Camilla! Kul att du tyckte om mina bilder, det blir fler inom kort. Mitt företag riktar sig både till privatpersoner och till butiker. För tillfället är det relativt tomt med varor men till jul hoppas jag att det finns mer att välja på! Du har också en väldigt fin blogg, Kram Marlene.

Josefina sa...

Hej Camilla! Jag såg reportaget om dig i ST-tidningen i Stenungsund! Det har publicerats där också. Vi har varit på Sicilien i två veckor så jag såg det först idag! Vad roligt och vilken härlig blogg du har! Hoppas allt är bra med er och kul med flytten! Jag hörde att ni letade hus, så ni har hittat nåt nu alltså? Kram och lycka till med allt, hälsa Rickard och hoppas vi ses snart! /Josefina (Erik & Jessicas svägerska)

"M" sa...

Du är inte knäpp...då är jag knäppare i såfall...har längtat efter hösten sen juli månad.
Snart är vi där..julen alltså..nu njuter jag av hösten..Kram "M"

Camillas Drömmar sa...

MALIN: Bröllop på tofta är ju helt underbart, sån himla vacker miljö!
Jag kommer att öppna min butik på ytterbyvägen i kungälv i jul, så det är bara att komma in om du vill att jag ska hjälpa dig!
Hör gärna av dig på min mail så kan jag ge dig mitt nr!!

JOSEFINA: Va kul att du titta in! Hörde att ni varit bortresta, var hos erik och jessica i helgen. Antar att ni haft det helt underbart! Hoppas vi ses snart, ni får komma förbi butiken annars:)

Jennyshemochharmoni sa...

Vilka LJUVLIGA bilder! Jag drunknar :) Jag längtar också till jul, vill julpyssla och elda, få känna nybakta lussikatter- underbart! :) Sedan har jag beställt nya julljusstakar redan nu :) Trevlig helg! KRAM

Broarne sa...

Halloj
Nu har jag hittat en ny fin blogg här ser jag, här har jag inte varit förut. Ska du öppna butik? Är du florist eller? Jag länkar gärna hit om det är oK för det är kul med besökare ellerhur?
aNNMARIE

Chatarina sa...

Hejsan!
Här är en till som älskar julen. Jag bara längtar. Vita rummet är en helt underbar butik. Jag jobbar bara några butiker därifrån, så största delen av min lunch timme går i den butiken.
Ha en bra helg Chatarina

Anonym sa...

Vilka underbara bilder, nu börjar även jag att längta till jul :)