tisdag 14 augusti 2007

Ett eldorando för kakmonster

Idag har jag varit ledig hela dagen. Har varit med mina underbara vänner hela dagen shoppat, fikat och bara varit!:) Underbart!
I gp i fredags läste jag en artikel om ett litet trädgårdscafe som verkarde urmysigt. Ligger mellan Åsa och Frillesås. Var inne på deras hemsida men det var inte jätte kul, lite fina bilder fanns det. Är helt säker på att det är mycket finare i verkligheten!:)
Såhär stod det i artikeln: -Nu äter vi småkakor igen. Kafferepet i bersån, med farmors klirrande finporslin, har kommit till heders. Eller också knaprar vi kakor till bubbelvinet - allt är tillåtet!-
Man blir ju så sugen på att åka dit och jag tror att jag ska kunna övertala min sambo till ett besök i framtiden, hihi!:)
...Oj ska kanske skriva vad det heter Freadals trädgårdskafe, en kombinerad trädgårdsoas, restaurang och festlokal!! Vad säger ni om det i en lantlig miljö!!??
Hoppas ni haft en lika härlig tisdag som jag haft, Kram


Bilder: Freadals Trädgårdscafe

13 kommentarer:

StyggaLillaLoppan sa...

ja så ni åker också dit så skojigt . hoppas att få en massa inspiration och lite shopping till butiken och även privat hoppas jag hinna med . kram

Hemma på landet sa...

Vad mysigt det ser ut. Kram

Skrotmaja sa...

Mmmm, låter som ett café i min smak : )

Sov gott...

Signes vind sa...

Läste också om caféet i GP och funderar på att åka dit så snart som tiden stämmer - de har visst inte öppet så väldigt mycket. Vi kanske ses där ;-)

Johanna sa...

Hej, jag brukar ofta titta in hos dig och beundra din blogg, men jag är usel på att lämna någon kommentar *skäms* Iallfall så har du blivit nominerad till Rocking girl blogger via mig på min blogg :) vänligen Johanna

VÅRT NYA HEM sa...

Låter helmysigt...Kraam!

Marie sa...

Låter som ett jättemysigt ställe.

Ha en trevlig kväll.
Kram Marie

junhe sa...

lät mysigt och gott det där

majsan45 sa...

MMmmmmm va mysigt det verkade då ha det gott/Majsan

tinginneoute sa...

Tusen tack för gratulatioen. Vi hade en underbar dag. Nu kan jag konsentrera mig på mitt hus. Flyttar n om en månad. Just nu är det full renovering. Försöker uppdatera.

Jenny sa...

Låter som ett nytt ställe att besöka.
//Jenny

sublim design sa...

Å,å..det lär vara jätte fint där!
En väninna till mig har sagt,att jag bara måste åka dit.
Ska försöka snart...
/S

Signes vind sa...

Nu har jag varit på Freadals trädgårdscafé - jättemysigt på alla sätt!