onsdag 2 maj 2007

Stora Holms Säteri
"Stora Holms Säteri ligger i den gamla stenbyggnaden från 1899 och är en idyll för dig som vill ordna en tillställning med det lilla extra. I en genuin och naturlig miljö 1 mil utanför Göteborg finner du en plats med både charm och bekvämligheter."

Ett underbart litet ställe där man finner ro. Vi hoppas på att ha vårt bröllop här, en drömlokal.
På lördagar har dem öppet för allmänheten, dem har en liten inredningsaffär och en outlet för nyblom och kollen! Kan varmt rekommenderas...
Hoppas ni haft en skön valborg, Kram Camilla

stora holms säteri

6 kommentarer:

Signes vind sa...

Tusen tack för det utflyktstipset. Älskar Nordgården har varit där i många år men har tröttnat lite på att alltid åka dit när vi vill se något mysigt ställe med lite inredning - så nu får det bli besök på Stora Holms säteri - ska kolla om de har öppet på lördag;-)

majsan45 sa...

Det såg ju ut som att man kanske skulle gifta sig igen ;-) Hoppas att din dröm går i uppfyllelse Kram/Majsan

Evasleva sa...

Det var en lite dålig bild men man får ändå känslan av stället. Hoppas verkligen att ni får ha ert bröllop där för det verkar underbart!

Sofia sa...

Vilket underbart ställe för bröllopsfest! Fantastisk lokal... och allt i vitt... Säger som Majsan45 - man kanske skulle gifta sej igen??! (fast med samma karl, tack!) ;)

Jill sa...

Vilket underbart ställe. Kan inte bli annat än perfekt där.

Vi ses på lördag.. =) kramar

Signe sa...

Det där stället verkar ju helt underbart! Har sett reportage från flera ur den familjen som äger stället och de hade såå fint! :)
Det måste vara perfekt att ha bröllopsfest där! :)