lördag 24 mars 2007

Kapitel 1. Möhippa

Förlåt, alla mina vänner men jag skulle verkligen inte uppskatta att bli iförd chockrosa cykelbyxor, stringdräkt, 80-tals sminkning, våfflathår med slöja sringandes runt på stan och sälja pussar, bananer eller vad det nu kan vara!! Om ni gör det mot mig så åker jag hem och gömmer mig under täcket... Jag tycker själv att en möhippa ska vara ett roligt minne och inte nåt man vill glömma bort så fort man vaknar dagen efter. Eller? Jag tror nog att när den dagen kommer så kommer allt att bli precis perfekt, hoppas jag:))!! Läste nånstans på nåns blogg om en tjej och hennes möhippa. Dem hade tagit henne till en fotostudio där hon hade fått göra en kalender med årets alla månader och varje månad hade "speglat" hennes personlighet! Jag tyckte det lät jätte roligt.... Men alla är vi olika men jag vet vad jag skulle uppskatta, det är inte det att jag inte kan bjuda på mig själv, för tro mig det kan jag, men att spöka ut sig och springa runt på stan är väl mindre kul!!!;)
Här har jag ialla fall plockat fram lite härliga bilder från en amerikans sida...
www.inkboxdesign.com
....Och vilket väder vi haft idag, strålande sol och jackan fick hänga hemma och solbrillorna på...VÅR!!!! Kram på er alla!!!

4 kommentarer:

Maria sa...

Hej!
Vilken fräsch o fin sida!!
Tack för besöket hos mig!!
Tänkte hälsa på här hos dig nu!!!

...nu fortsätter jag smyga runt på din mysiga blogg!!!

Spets och snor sa...

men det är alltid slut på en massa när jag är där!

StyggaLillaLoppan sa...

C! Det är en mässa i göteborg i maj tror jag kolla in www.swefair.se
Formex är i augusti kolla in www.formex.se
kolla även in www.formland.dk

kramisssss

Anonym sa...

Jag gillar inte heller såna möhippor, hellre sånt där man lär sig något nytt man velat göra och sen en spabehandling med alla tillbehör tillsammans med dom andta förståss!