måndag 12 mars 2007

En blogg med massa kuligheter:)Ja, då var man fast här igen och det känns så skönt...! Har faktiskt längtat att kunna besöka alla fina bloggar och fyllas med inspiration. Har hittat en fantastisk blogg som innehåller det mesta faktiskt. Förstår inte hur hon hinner med att lägga ner sånt arbete, beundrar henne verkligen! Hon är otoligt duktig på att hitta massa kul, vackra ting och en väldigt duktig fotograf, vad jag kan se:) Tog mig minst en timme att titta igenom hennes blogg....och det var en fröjd för min kreaktiva hjärn del (hur lät det;))!!!
....se till att besöka henne och hör av er till mig och säg vad ni tycker:)
Kram Camilla

www.roomservice.blogg.se

foto. roomservice

4 kommentarer:

StyggaLillaLoppan sa...

C! Helt Ok med butiken. Vissa ´dagar sämre och vissa bättre precis som det ska vara ...kuzvgmm

StyggaLillaLoppan sa...

kuzvgmmmet hamnade visst fel det var ju lösenet....

maloppa sa...

Äntligen hittade jag dig, va glad jag blev över kommentaren i min blogg *smickrad* men tyvärr är det bara delar av min trädgård som är i skick att visas upp - ännu. Flyttade hit för två år sedan och det mesta återstår men om några år kanske jag känner mig kaxig och anmäler mig *ler*.
Får grattulera till förlovningen, låter underbart m frieriet...
Kommer tillbaks o kikar vad du har för dig framöver - på återseende!

country-dreams sa...

Som tack för all rolig läsning och stor inspiration erbjuder country-dreams.se alla bloggare 10 % rabatt på en vara under en dag, den 20/10. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller ej beställningsvaror.
Vid din beställning anger du under "meddelande till säljaren" ditt bloggnamn samt vilken vara du vill ha till rabatterat pris.
Välkommen in.

Mvh Jessica/country dreams

www.country-dreams.se